Председник Стевић обишао вакцинални мобилни пункт у Вреоцима

Поред централног вакциналног пункта који je ГО Лазаревац организовала у Старој хали СРЦ „Колубара“ и седам издвојених пунктова отворених у сеоским амбулантама становницима лазаревачке општине, запосленима у РБ „Колубара“ на располагању је још један мобилни пункт за вакцинацију.

Аутобус за вакцинацију који је обезбеђен у сарадњи са Градом Београдом, Секретаријатом за социјалну заштиту и Институтом за јавно здравље Србије „Милан Јовановић Батут“ данас је у периоду од 8 до 16 часова био паркиран испред зграде Комерцијале у Вреоцима и омогућио свима који су се појавили да се без заказивања вакцинишу. Аутобус за вакцинацију обишао је председник ГО Лазаревац Бојан Стевић и овом приликом истакао да је вакцинација од изузетног значаја, како за здравље нације, тако и за економски просперитет друштва.

„Захваљујући председнику Републике Акександру Вучићу грађани Србије су једни од ретких у свету који могу да бирају једну од четири вакцине различитог произвђача и да да исте приме без заказивања“, рекао је Бојан Стевић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *