Повртарство као шанса за породични посао

„Кластер “Плодови Колубаре” се до сада није бавио темом повртарства. Наше активнпости су углавном биле фокусиране на воћарство и пчеларство. Међутим, сматрамо да је и повртарство значајан развојни потенцијал, како за појединца, тако и за општину у целини. С обзиром на то, ово предавање ће представљати само први, уводни корак, у даљој афирмацији и развоју ове гране пољопривреде, на територији наше и околних општина”, кажу представници калстера.

Предавање је намењено свима које повртарство занима као извор прихода или као породични посао, без обзира да ли се већ баве повртарством или тек планирају.

„Такође, намењено је и оним људима који планирају да се баве приватним послом, али још увек не знају којим . Сматрамо да је ово предавање добра прилика да се део њих одлучи баш за ову грану пољопривреде“.

Предавање ће се одржати у суботу, 04. марта 2017. године, у библиотеци “Димитрије Туцовић” у Лазаревцу, са почетком у 12:00ч.

Сви заинтересовани се могу пријавити преко фејсбук странице @plodovi.kolubare (у инбокс) или на мејл: plodovikolubare@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *