Помозимо трогодишњем Филипу

Након операције на срцу која је трајала седам сати 2016. године када је имао само три и по месеца, родитељи Филипа Ивановића из Калуђерице мислили су да су тешки дани коначно за њима и да ће њихов малишан расти без већих здравствених проблема.

Међутим, у последих годину дана ова породица поново се суочава са Филиповим здравственим проблемима, те мајка Наташа, аплеује на све хумане људе да им помогну у тој борби.

По њеним речима, Филипу је прошле недеље урађена операција бај-паса на Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој. Поред осталих лекова, Филипу је сада неопходна медицинска кисеоник боца.

У четворочланој породици Ивановић запослен је само Филипов отац, док се мајка брине о Филипу и седмомесечној ћеркици Маји. 

Мајка Наташа, иначе рођена Лазаревчанка, обраћа се са молбом свим својим суграђанима да помогну њеном храбром трогодишњем сину.

Новац за помоћ можете уплати на жиро-рачун Филиповог тате: 165-0007011384271-24 Addiko Bank (Иван Ивановић). Уколико желите, мајку можете контактирати на 061 6563876.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *