Поклон пакети за мајке јануарских беба

Поклон пакете мајкама новорођене деце уручили су председник Градске општине Лазаревац Бојан Синђелић, заменик председника Милоје Живановић и народни посланик и председник Савета за здравство Даница Буквић.

Председник Градске општине Лазаревац Бојан Синђелић честитао је присутним родитељима принове у породици  и пожелео срећно и успешно родитељство. Градска општина Лазаревац планирајући буџет за 2017. годину, у жељи да допринесе лазаревачком наталитету, издвојила је преко Савета за здравство, одређена средства као вид подршке за породице са територије Градске општине Лазаревац које добију принову у овој години, рекао је Синђелић и додао да се издвојена средства у буџету за ове намене реализују куповином поклон пакета који су намењени лазаревачким бебама које су дошле на свет у 2017. години.

Сви родитељи који нису били у могућности да присуствују свечаној додели поклон пакета, а остварују право на исти, могу се обратити Одељењу за привреду, пољопривреду и друштвене делатности Управе градске општине Лазаревац, канцеларија број 58, II спрат или на телефон 011/8123-287.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *