Отворен кафић у лајковачкој Хали спортова

“Део спортке хале, који је био предвиђен за кафић, привели смо намени па ће сада наши посетиоци имати где да се опусте. 25. децембра почиње Новогодишњи турнир, који траје до 15. јануара следеће године па ће публика, свих тих дана, имати прилику да део времена проведе у новоотвореном кафићу, а средином фебруара, треба да крене са радом и теретана. Радно време кафића биће исто као и радно време у самој хали”, рекао је том приликом Немања Живковић.

Истичући да ће отварањем кафића, спортска хала добити нови извор прихода, председник општине Лајковац Андрија Живковић, најавио је могућност отварања нових радних места.

“Отварањем овог објекта, сви Лајковчани који буду желели да се опусте и да пронађу своју оазу мира, моћи ће да посете кафић у спортској хали. У наредном периоду, уколико дође до укидања забране запошљавања, овај објекат ће примити и нове раднике. У петак ћемо имати састанак у Министарству државне управе и локалне самоуправе са државним секретаром Иваном Бошњаком и једна од тема биће управо могућност запошљавања радника овде у спортској хали, као и у ПУ Лептирић”, навео је први човек лајковачке општине.

Живковић је додао и да ће спортска хала, у наредном периоду, добити теретану, чиме ће бити заокружена целина у овом објекту, али и да ће, изградњом затвореног базена и терена са атлетском стазом у наредној години, лајковачка спортско-рекреативна зона добити потпуно нови изглед.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *