ОШ „Михаило Младеновић Сеља“ добила награду за најлепше двориште

Канцеларија за унапређење животне средине ЈПКП Лазаревац организовала је конкурс за избор најлепшег школског дворишта, а прва награда припала је ОШ „Михаило Младеновић Сеља“ у Дудовици.

Извршни директор ЈПКП Лазаревац Марко Мијушковић рекао је да се обележава годишњица постојања Канцеларије за унапређење комуналних услуга и да је урађено доста на пољу образовања најмлађих у основним и средњим школама, што је имало утицај и на колективну едукацију свих грађана.

„Ученици, наставници и руководство свих основних школа били су посвећени овој акцији, а Дудовица је заслужено добила награду. Надамо се да ће у будућем периоду бити још лепших дворишта, али и уређених ентеријера школе. Ми ћемо свакако дати још више значаја на едукацији младих“, рекао је Мијушковић.

Директорка ОШ „Михаило Младеновић Сеља“ Зора Гајић каже да је двориште ове школе годинама уназад уређено, о чему сведоче градске награде. Друго место припало је школи у Рудовцима, а трећа награда за најлепше двориште уручена је Техничкој школи „Колубара“ у Лазаревцу. Све школе које су учествовале на конкурсу добиле су захвалнице.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *