ОНj ВРАЋАЈУ ОСМЕХ НА ЛjЦЕ ЛАЗАРЕВЦА

Осамнаестог септембра ове године, у поподневним сатима, Лазаревац jе засиjао своjим пуним сjаjем. КО СЕ СМЕЈЕ К’О ШТО ДjШЕ, НЕК  СЕ САМО МАСКАРjШЕ! порука jе коjу су и ове године пренели лазаревачки малишани, уз своjе наставнике и родитеље. Осмех, дечиjа граjа и опет осмех, обележили су и оваj 26. по реду маскенбал, организован као шлаг на торти овогодишњег Фестивала хумора за децу.

Хероjи из цртаних филмова, каубоjи, индиjанци, принцезе и вилењаци, и jош свакаква чудеса, продефиловали су главном лазаревачком улицом, а дружење наставили на платоу испред зграде општине уз песму и игру, где су наjкреативнjе маске и костими добили и награде.

j ове године, Фестивал jе успешно испунио своjу мисиjу. Уз привилегиjу да се друже са наjвећим именима дечиjе књижевности,  да покажу своjе уметничке таленте, да се друже, уче и такмиче, три фестивалска дана окупила су велики броj ђака и наставника из лазаревачких школа, а и гостиjу из других градова.

Коначно, осмех на лице Лазеревца бар на jедан дан ставио jе маскенбал, а све захваљуjући упорности организатора и госпође Раде Булатовић, коjи су све одрадили „на мобу“, тj. без било какве значаjниjе финансиjске подршке.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *