Одржан састанак Актива директора школа у проширеном саставу (ВИДЕО)

На иницијативу председника ГО Лазаревац Бојана Стевића у Великој сали ГО Лазаревац одржан је Актив директора основних и средњих школа у проширеном саставу којем су поред руководиоца школа присуствовали и педагози и психолози из школа, представници Основног суда, тужилаштва, Полицијске станице Лазаревац и Центра за социјални рад.

Тема састанка који је започет минутом ћутања и одавањем поште жртвама јучерашњег догађаја у ОШ „Владислав Рибникар” била је безбедност ученика у лазаревачком просветном систему и спремност свих институција на деловање у кризним ситуацијама. Састанак је био добра прилика да се размене мишљења и идеје о могућностима побољшања постојећег система на територији наше општине.

Општина ће у складу са финансијским могућностима помоћи сваку добру идеју која потекне из струке која има за циљ повећање безбедности деце у школама. Обезбедићемо неопходна средства за одржавање едукација, трибина, штампање флајера односно за све добре предлоге које добијемо од стране институција које су надлежне за образовање и безбедност наше деце, истакао је председник Стевић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *