Нови успех балерина у Аранђеловцу

Фестивал рекреативне игре „Аранђеловац фест“, први пут одржан ове године, међу 700 такмичара угостио је и младе балерине из Центра за уметничку игру „Срна“ из Лазаревца.

Успех ни на овом такмичењу није изостао. У „baby“ категорији такмичило се укупно тринаест девојчица, узраста од три до четири године. То им је уједно био први наступ и прва освојена златна медаља. „Mini“ узраст и десет девојчица које су наступале, освојиле су сребрну медаљу. У „kids“ категорији Каја Иванковић освојила је награду за „нај таленат“, као и уникатни костим дизајнерке Наташе Вранешевић, који ће моћи да користи на наредним такмичењима. Златну медаљу у „teen“ узрасту освојиле су Софија Лазаревић и Тијана Бељић дуо наступом и тачком „Wish you were here“, док су у истој категорији, поред њих две, трећепласиране биле и Софија Антонијевић, Ивана Бељић, Каја Иванковић, Селена Јовановић, Николина Јанковић и Милица Пауновић са наступом „No more war“.

„Ускоро правимо паузу, па у септембру поново настављамо да вредно радимо и вежбамо. У плану је упис нове деце, а пошто је највеће интересовање за узраст од три до четири године, наш плесни центар ће формирати још једну додатну групу за њих“, наводи Сандра Володер, директорка и кореографкиња ове школе.

Следећу прилику да покажу свој таленат девојчице ће имати на такмичењу у Чешкој, које ће бити одржано крајем ове године.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *