Необичне секси навике Лазаревчана и Лајковчана

На сајту Секс СМС огласи тренутно се налази преко 6.000 постављених огласа, док се на верзији посвећеној особама ЛГБТ оријентације налази упола мање. Овај сајт је у току 2016. године имао укупно 4.944.547 отворених страница. Дакле, просечан број отворених страница је 412.046 месечно. Већи градови су овде заступљени у виду категорија, па су тако сви огласи подељени и објављени на различитим страницама, на пр. секс огласи Београд, Ваљево, Чачак, Шабац, Крагујевац, Краљево, итд. http://sexsmsoglasi.com/

Лазаревац и Лајковац нажалост још увек немају своје категорије, али то не значи њихови грађани нису користили овај сајт за упознавање.

На стрејт верзији сајта постављено 36 огласа за Лазаревац и 12 огласа у којима се спомиње Лајковац.

Оно што свакако изненађује јесте чињеница да је на геј верзији сајта присутно чак 20 огласа за Лазаревац и 5 огласа за Лајковац.

 Овај податак је занимљив јер указује на то да се припадници ЛГБТ популације оглашавају дупло мање од оних који се изјашњавају хетеросексуално. То наравно не значи да је њих дупло мање, већ само то да се они оглашавају чешће у односу на своју пропорционалну заступљеност у друштву. Лазаревац и Лајковац нису никакав изузетак по том питању, већ да је реч о уобичајеном односу који указује на то да они који траже особе истог пола чешће постављају огласе.

Међутим, овде треба скренути пажњу да особе које постављају огласе тог типа ипак размишљају о својој дискрецији, па се најчешће подразумева да оне не остављају своје право име или лични број телефона. Такође, у великом броју случајева они и не наводе Лазаревац или Лајковац као место из кога долазе. Они радије наводе околне градове попут Ваљева, Чачка, Шабца или чак Београда. Број овако постављених огласа немогуће је утврдити. 

Анализом садржаја постављених огласа из Лазаревца и Лајковца на први поглед је уочљиво да су велика већина лица која се оглашавају заправо мушкарци. Ово с једне стране говори о томе да су мушкарци ти који најчешће праве први корак ка упознавању.

Друго запажање односи се на интимна интересовања , која се у великом броју случајева своде на тражење разведених или удатих жена које су средњих година, затим брачних парова за учешће, али и посматрање њихових односа.

Што се тиче геј верзије сајта, корисници који су поставили наведене огласе најчешће траже млађе мушкарце, као и возаче који су у пролазу Ибарском магистралом.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *