Награђени најбољи рецитатори у Лазаревцу (ВИДЕО)

Општинско такмичење рецитатора одржано је 8. априла у просторијама Центра за културу Лазаревац, а учешће је узело 49 ученика у три категорије – млађи узраст од првог до четвртог разреда, средњи од петог до осмог и старији узраст који обухвата ученике средњих школа.

Жири је радио у саставу Владан Савић, глумац Позоришта на Теразијама и председник жирија, Бојана Сајић, уредница програма Центра за културу Лазаревац и Душица Живановић, уредница програма Центра за културу Лазаревац. У категорији млађи узраст прво место освојила је Рада Станишић, ученица другог разреда ОШ „Кнез Лазар“ из Лазаревца, друго место Александар Вићентијевић, ученик трећег разреда ОШ „Вук Караџић“ из Степојевца, а трећа је била Сенка Миленковић, ученица другог разреда ОШ „Дуле Караклајић“ из Лазаревца.

У категорији средњи узраст прво место освојила је Бојана Павловић, ученица седмог разреда ОШ „Вук Караџић“ из Степојевца, друга је била Ања Маченовски , ученица седмог разреда ОШ „Кнез Лазар“ из Лазаревца и трећа је била Елена Јанус, ученица седмог разреда ОШ „Дуле Караклајић“ из Лазаревца.

У категорији старији узраст прво место освојила је Анђела Пауновић, ученица четвртог разреда Гимназије у Лазаревцу, друго место Анђелија Петровић, ученица трећег разреда Гимназије у Лазаревцу и трећа је Маша Благојевић, такође ученица трећег разреда Гимназије у Лазаревцу.

Ученици који су заузели прво место пласирали су се на градско такмичење. Више погледајте у видео прилогу који следи.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *