Месијев гол Лазаревчанину донео 50 хиљада евра

Лазаревчанин који се кладио у MOZZART кладионици, зарадио је преко 50.000 евра захваљујући поготку Леа Месија у последњим секундама невероватно узбудљивог Ел Класика!

Чекао је двојку на Барсу (после му је остао само Монако који је већ на полувремену водио са 2:0), и када је Иван Ракитић дао гол за 1:2, а неколико минута касније Серхио Рамос искључен, вероватно је већ почео да се хлади шампањац. Међутим, уследио је хладан туш у виду изједначујућег поготка Хамеса Родригеза. Чињеница да Реал није био задовољан са 2:2, иако му је тај бод скоро па гарантовао титулу, отворила је шансу за нову промену резултата, али и да овај тикет остане у животу. Само неколико секунди пре краја меча, севнула је контра Каталонаца, Серђи Роберто је изнео лопту скоро преко целог терена, а комбинацију карактеристичних пасова пред голом Реала крунисао је Меси хируршки прецизним шутем – пише портал http://www.mozzartsport.com

Ел класико је био 13. од 14 парова на тикету (последњи је био поменути Монако), а у петак и суботу сви типови су прошли вез већих проблема, укључујући и четири из Србије, где је овај кладилац играо на велике фаворите у Суперлиги и Првој лиги Србије – Црвену звезду, Партизан, Слободу и Земун.

На уложених 1.200 динара с квотом 4.375 добитак износи 6.563.304 динара, укључујући и МOZZART БОНУС од 1.313.304 динара, односно 25% на 11 одиграних парова с квотом већом од 1,35.

.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *