Хуманитарни базар за Вукана из Младеновца 16. јуна у Лазаревцу

Када бисте само могли да видите уживо и упознате Вукана, видели бисте какав је то дечак. “Дечак олуја”, тако су га назвали његови родитељи. Дечак који је маму и тату навео да окрену свет наопачке због њега, а који је рођен са синдромом толико ретким, да је једини овакав случај у Србији.

“Поред Лане, Миње, Oливера, Петра, Јоване, Гаврила и сада Нађе из Чачка, прикупљали смо новац за њихово даље лечење. За непуних девет месеци, уплатили смо преко 830.000.00 динара. Поред кутија које су постављене у локалима, постављали смо столове, мотор “Кросерицу” и дресове разних фудбалских клубова на аукцију. Највише смо за сада прикупили За Јованин први корак 138.365.00 динара док смо за малу Нађу тек почели да прикупљамо новац и за седам дана уплаћено је 7.000.00 динара.

Први пут од када смо покренули хуманитарне акције,организоваћемо “ХУМАНИТАРНИ БАЗАР ЗА ВУКАНА ИЗ МЛАДЕНОВЦА”

Данијела Гајић, тетка малог Вукана, замолила ме је ако је могуће да организујемо базар у нашем граду Лазаревцу. Прихватио сам одмах и већ 16. јуна са почетком од 10 часова,организоваћемо хуманитарни базар код РУДАРСКЕ ЧЕСМЕ у главној улици. Поред малог Вукана, поставићемо кутију за Јовану Барушић из Оџака и Нађу Ђерић из Чачка.

Позивам све хумане људе да дођу и подрже Вукана, коме су потребне матичне ћелије, а Јована и Нађа, боре се за своје прве кораке. Нашој хуманитарној организацији, поред људи који су од наше прве хуманитарне организације, морам поменути поред градске општине Лазаревац, ФК Колубара и ФК Борац из Лазаревца дали су нам ветар у леђа. Људи са Златибора, Копаоника, Дивчибара, Лајковца, Београда, Пожаревца, Чачка, Крагујевца, Врњачке бање, Ниша, а посебно бих се захвалио “ВИЛИ АБРАМОВИЧ” из Сутомора.

У међувремену и Стефан Бирчевић донирао је дрес који ће завршити на аукцији, а у току недеље стижу два дреса, Милтона Паласиа и Бориса Далоа у време када си играли за КК Партизана Београд.

Још једном,позивам све хумане људе 16. 06 да дођу и подрже ВУКАНА, ЈОВАНУ И НАЂУ! НАШЕ МАЛО,НЕКОМЕ ЈЕ СВЕ!”

Влада Радосављевић – Будихуман12 – Чибутковица

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *