ГО Лазаревац организује бесплатне излете за пензионере

Предвиђено је да акцијом буде обухваћено више од 2000 старих лица. У суботу, 30. септембра, преко 150 пензионера је било у прилици да обиђе Фрушку Гору, Нови Сад и Сремске Карловце, док ће већ у среду више од 200 њих отићи у Врњачку бању и Жичу.

„Акција ће бити продужена и у новембру како би свима изашли у сусрет“, рекао је председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић. Он је такође истакао да је ово само још један показатељ да општина подједнако брине о свим својим суграђанима.

Миладин Неговановић, председник Савета за социјалну заштиту ГО Лазаревац и координатор Уније пензионера, који је заједно са председником општине дошао да испрати излетнике, захвалио се општинском руководству као и државном секретару у Министарству управе и локалне самоуправе Бојану Стевићу на подршци и разумевању за најстарије суграђане.

Он је подсетио да сви заинтересовани могу да се пријаве на број 8123-147, оставе име, презиме, Матични број и контакт телефон и придруже се излетницима на некој од наредних дестинација.

Сви пензионери са местом пребивалишта у општини Лазаревац, од 15. септембра могу се пријавити за једнодневни излет, сваког радног дана од 08 до 15 часова.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *