Друга награда за наставницу Слађану Маченовски

Слађана Маченовски, наставница информатике и рачунарства у ОШ „Војислав Вока Савић“ из Лазаревца, освојила је друго место на конкурсу „Дигитални час“ који организује Министарство трговине, туризма и телекомуникација.

Маченовски је остварила запажен успех у категорији математика, информатика, рачунарство и техничко образовање са радом „Рад са мултимедијом“. Ово није први пут да учествује на овом конкурсу, па је тако и прошле године освојила високо треће место.

Свечано уручење диплома одржано је у Народној скупштини, а државни секретар Министарства трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић захвалила се свима који су учествовали и похвалила изузетне радове и труд награђених.

Конкурс „Дигитални час“ намењен је свим наставницима основних школа на територији Србије, а његов циљ је да подстакне употребу информационих технологија као наставних средстава, односно употребу информационих технологија које су применљиве у настави и уједно усклађене са задацима и циљевима часа. Пријављено је 375 радова, од који је 51 рад награђен.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *