Додељене награде победницима конкурса „Најлепше двориште 2022“ (ВИДЕО)

У свечаној сали библиотеке “Димитрије Туцовић” данас су додељене награде победницима конкурса „Најлепше двориште 2022“ који је организовала Туристичка организација ГО Лазаревац. 

Комисија је имала тежак задатак, а разлика у бодовима била је готово минимална.

Прво место на конкурсу заузело је двориште Љубомира Видовића из Шопића који је као награду добио баштенску љуљашку, друго место припало је Љубомиру Антонијевићу из Лазаревца који је награђен моторном косачицом, а треће место заузело је двориште Јелице Турковић из Брајковца која је добила дворишни роштиљ.

Сви учесници Конкурса добили су пригодне награде и дипломе, а председник Скупштине градске општине Лазаревац Бојан Синђелић захвалио се Туристичкој организацији на покретању иницијативе за Конкурс.

 „Неки наши суграђани доста тога дају на изглед свог дворишта, а то самим тим утиче и на изглед града и они треба да буду подстрек свим Лазаревчанима“, рекао је Синђелић.

Поред председника Скупштине ГО Лазаревац, учесницима се обратио и директор ТО Лазаревац Мирко Ковачевић, који је присутнима објаснио значај конкурса и честитао добитницима на високом пласману.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *