Богат програм Центра за културу Лазаревац (ВИДЕО)

Центар за културу Лазаревац ове недеље представља неколико филмова које ће наши суграђани моћи да погледају на великом платну.

Филм „Гучијеви“, редитеља Ридлија Скота, инспирисан је шокантном истинитом причом о породичном царству које се крије иза италијанске модне куће „Гучи“. Филм је на репертоару 27. новембра у 20 часова, а цена улазнице је 300 динара.

Најновије Дизнијево остварење за најмлађе, филм „Енканто: Магични свет“, анимирана је прича о необичној породици Мадригали, која живи скривена у магичној кући у планинама Колумбије, у дивном и шармантном месту званом Енканто. Магија Енканта благословила је свако дете у породици јединственим даром, од супер снаге до моцћи исцељења, свако дете, осим једно – Мирабел. Али када открије да је магија која окружује Енканто у опасности, Мирабел схвата да би она, једина „нормална“ Мадригал, могла да буде последња нада своје изузетне породице. Филм је на репертоару 27. новембра у 15 часова и 28. новембра у 16 часова. Цена улазнице је 300 динара.

Филм „Иза решетака“ прати причу лукавог преваранта који бежи од плаћеног убице. Осмишљава шему како се сакрити у полицијској станици у малом граду – али кад се убица појави на станици, нови несрећни полицајац нађе се, ни крив ни дужан, на нишану. Филм ће бити приказан 28. новембра у 18 часова.

На захтев лазаревачке публике биће поново приказан филм „Тома“, а наши суграђани моћи ће да га погледају 28. новембра у 20 часова. Филм „Јужни ветар 2: убрзање биће приказан 27. новембра у 17 часова.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *