Базар „Арт кварт“ у башти „Дарквуд паба“ (галериjа)

Организаторе jе и време послужило, jер jе након кишовите седмице, у суботу било сунчано, па су и излагачи и посетиоци могли да уживаjу у манифестациjи коjа до сада ниjе виђена у Лазаревцу.

Место излагања била jе башта „Дарквуд паба“ где су наши суграђани цео дан могли да пазаре разне уникатне, ручно прављене предмете коjи су били у понуди: од накита, шнала, разних врста декупажа, па све до природних сапуна. Двадесетак излагача из Лазаревца, али и из Београда, прошло jе конкурс и добило прилику да своjе радове изложи и продаjе на базару. Цене су биле приступачне, па jе уз лепо време и добру атмосферу, ова оригинална манифестациjа доживела успех.

„До сада су базари „Арт кварт“ одржавани у затвореном простору, у марту и децембру,  поводом Нове године и Дана жена. Овога пута jе без неког повода, и на отвореном, и видимо да се грађанима допада, па планирамо да кад год се укаже прилика, поново  сарадњи са овим или неким другим кафићем приредимо  овакав базар.“, каже Боjана Саjић, уредница образовно-креативног програма Центра за културу. „Ово jе добар начин да се остваре нови контакти, да се упознаjу купци и продавци, а и сjаjна jе атмосфера цео дан.“

ПОГЛЕДАЈТЕ ВjШЕ СЛjКА

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *