15. рели Мото асоцијације Србије завршен у Лајковцу

Четврту годину за редом мото клуб „ТНТ“ из Лајковца оганизовао је мото скуп на обали реке Колубаре. Специфичност овогодишње моторијаде је та што је скуп одржан у оквиру манифестације „Дани Лајковца“, као и да је баш у Лајковцу организована завршница петнаестог традиционалног Туристичког релија Мото асоцијације Србије који је трајао седам дана.

Рели је отпочео 29. јула у Ваљеву, а учесници су обишли Србију, Македонију, Грчку, Бугарску и рели завршили у Лајковцу. Председник МК „ТНТ“ из Лајковца, Саша Драгићевић каже да је у релију било преко 100 учесника и око 70 мотора.

– Ми смо домаћини и код нас учесници релија завршавају вожњу. Организовали смо за њих освежење и ручак. Наш клуб је члан Мото асоцијације која је организовала рели и они су нам указали ту част да данас будемо домаћини.  Реализацију овог мото скупа помогла је Општина Лајковац, као и спонзори из Лајковца којима се овом приликом пуно захваљујем. Такође, желим да се захвалим члановима  клуба, јер пре свега, да није њих, свега овога не би ни било.  Имамо госте из Словеније, Македоније, а ту је и посебан гост који је дошао чак из Јужне Кореје, каже Драгићевић.

Мото клуб „ТНТ“ Лајковац постоји од 2007. године и броји 23 члана. Прошле године обележили су десет година постојања, а ово је четврти мото скуп у њиховој организацији.

Након ручка организован је дефиле мотоциклиста кроз Лајковац, уручене су захвалнице и медаље онима који су на било који начин допринели да не само завршница, већ и сам рели протекне у најбољем реду и остане запамћен. Одржане су и бајкерске игре, а на крају дана сви присутни на обали реке Колубаре били су у прилици да уживају у одличној свирци.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *