Јовановић и Тадић разговарали са Лазаревчанима

– Овде желимо да дођемо до оне позиције која нам је потребна  да би могли  да успоставимо нормалне односе у нашем друштву, поручио је Јовановић окупљеним грађанима.

Ми смо се уверили кроз  разговор са људима у овој кампањи да пуно тога морамо променити и  ставити тачку на идеју да један човек може одлучивати у име свих нас и да  читава земља треба да живи у складу са неким његовим планом и  идејама.

Желим да добијемо вашу подршку како би проблеме у јавним предузећима и проблеме које има наша привреда решавали пажљљивије, како би они који  раде могли спокојно да гледају у будућност и да њихова каријера зависи од њихове способности, а не од блискости са странком која је на власти, истакао је Јовановић.

– Ви иимате Колубару, имате угљенокоп који је директно везан за ТЕНТ и за термоелектрану. Сам сам преговарао са председницом Џајке, јапанске институције која нам је обезбедила практично преко 200 милиона евра, мање- више са нултом каматом, рекао је у сввом обраћањњу председник СДС, Борис Тадић. Прошло је четири године, каже он, а ништа није урађено на десумпоризацији постројења у Обреновцу. Нама се спушта на главу челични плафон, тренутак када нећемо моћи са овим технолошким нивом термоелектрана да производимо струју.

Тадић  је оптужио актуелну власт за манипулацију поменутим кредитом јер за четири године, како је рекао, није урадила најважније ствари, а то је подизање технолошког нивоа термоелектрана и заштита животне средине и живота и здравља грађана.

– Оптужујем их што су били лењи и некомпетенти да реше проблем за чије смо решење потпуно отворили врата, истакао је Тадић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *