Зоран Милинковић поново тренер ФК Колубара

Руководство Колубаре промовисало је новог-старог тренера. У наредном периоду на клупи Колубаре седеће Зоран Милинковић коме је ово трећи долазак у Колубару.

„Вратио сам се кући и морам признати да имам посебан осећај. Колубара је клуб који расте и ја ћу покушати да дам допринос да клуб настави са даљем растом. У прошлој сезони супер лига нам је за мало измакла и  ове године желим да направим екипу која ће играти леп и допадњив фудбал, а да ли ће то бити довољно за пласман у Супер лигу не знам. Драго ми је што немам оптерећење морања и то је јако добро за тренера. За првог сарадника именовао сам Владимира Волкова, некадашњег репрезентативца и мислим да ћемо заједничким снагама направити да овај састав Колубаре игра добар фудбал“, каже Милинковић.

Председник Колубаре Немања Ивановић не крије задовољство повратком у Колубару. „Излишно је причати о квалитетима Милинковића који је са пуно успеха радио у Партизану, Војводини и доста иностраних клубова. Његов повратак у клуб је потврда да желимо да Колубара игра допадњив фудбал, а свакако са његовим знањем то ће се и остварити. Уговор смо потписали на три и по године и верујем да ће из његове фудбалске радионице на велику сцену изађи још доста младих играча“, каже Ивановић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *