У нову сезону са новим тренером и појачањем

Председник Милорад Рајковић представио је новог тренера и прво појачање.

„У клуб је стигао Слободан Срезоски који је прошле године водио зрењанински Пролетер, а пре тога је 15 година радио у земунској Младости. Његовим ангажовањем желимо да у новој сезони појуримо горњи део табеле, а сходно зацртаним циљевима смо у клуб вратили Николу Симића који је са доста успеха претходних година играо за Тамиш из Панчева. У клуб је стигао и Никола Ристић из Пирота, а очекујем још неколико проверених играча”, речи су Рајковића.

Нови стратег лазаревачког друголигаша: „Колубара је клуб за завидном репутацијом и наравно да сам у Колубару дошао да направим добар резултат. Рано је причати о саставу, а тек када се формира екипа знаћемо где нам је место међу друголигашима”, рекао је Срезоски.

Повратник у Колубару Никола Симић: “Повратак у матични клуб је моја жеља да поново напунимо халу и бележимо одличне резултате. Верујем да ћемо направити добру екипу која ће имати квалитета за горњи део табеле. Почео сам да радим и као тренер у млађим селекцијама, јер своје богато искуство желим да пренесем на најмлађе. Кошарка ми је доста дала и желим да још на најбољи начин вратим”,  рекао је Никола Симић.

За сада су поред тренера Срђана Јековића отишли Папић, Диковић и Драшковић. Нова сезона у Другој лиги Србије стартоваће прве недеље октобра.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *