Тренер Дејан Николић на клупи зелено-црних

У нову сезону ФК Колубара улази са новим тренером Дејаном Николићем који се враћа на клупу зелено-црних.

„Долазим у добро организован клуб са одличним условима и са руководством које добро познајем. Познајем и доста играча, јер сам прошле сезоне водио крагујевачког прволигаша. Имамо добар тим, јер је доста стандардних играча остало и када компетирамо екипу мислим да смо кадри да се поново умешамо у борбу за сам врх табеле. Имамо шест недеља припрема и доста контролних мечева довољно да се уиграмо и сви ће добити шансу да се наметну, а наравно играће најбољи“, каже Дејан Николић.

Спортски директор Драгиша Урошевић каже да су у преговорима са још неким провереним играчима и у потрази за квалитетним голманом. „Одиграћемо осам контролних мечева и целокупне припреме обавићемо у нашем граду. Прва контролна утакмица је 15. против ТЕК-а, а генералка је 8. августа против Радничког из Крагујевца“, каже Урошевић.

Из клуба су отишли Милош Остојић, Срђан Кочић и Немања Миловановић у крушевачки Напредак, Филип Антонијевић се преселио у Металац из Горњег Милановца, а зелено-црну опрему раздужили су Милош Крстић, Немања Цветковић, Миле Вујасин, Ристо Ристовић, Вук Ковачевић и Јован Јовановић. За сада приступницу за Колубару су потписали Филип Стојановић из Младости из Лучана, Томислав Пајовић из крушевачког Напредка и Лазар Поповић је дошао на позајмицу из Вождовца.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *