ТЕК из Великих Црљена посетио Љубомир Петровић

Легендарни тренер црвено-белих Љубомир Петровић који је 1991. године Црвену Звезду довео на кров Европе у Барију, победом над француским Марсељом, посетио је фудбалски клуб ТЕК из Великих Црљена где се пријатно изненадио условима српсколигаша крај електране.

„Упознао сам председника ТЕК-а Ненада Пауновића који ми је доста напричао о свом клубу, па ме је условно натерао да се сам уверим и морам признати да сам пријатно изненађен. Сигурно ћу, кад ми време дозволи, посетити још који пут овај клуб и волео бих да их видим на неком првенственом мечу. Са оваквим условима се могу похвалити и неки прволигаши и надам се да ће овакве услове пратити и спортски резултати“, рекао је Петровић који ради као стручни сарадник у бугарском суперлигашу ЦСК из Софије.

„У Бугарској ми је лепо јер Бугари нас воле и осећам се као да сам кући. Надам се да ћу својим искуством помоћи да ЦСК наредне године преотме титулу од Лудогореца“, каже Петровић.

Председник ТЕК-а Ненад Пауновић није крио задовољство. „Драго ми је што је Љупко посетио наш клуб и показо да је пре свега сјајан тренер и надам се да му ово неће бити једино гостовање. Мислим да смо успоставили пријатељство које ће дуго трајати. Наравно да ми пријају похвале за наш стадион који има све услове као и већина прволигаша“, каже Пауновић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *