Стевић: Ослушкујемо какву ће одлуку донети ФС Србије

Док су фудбалери још на принудном одмору челници Колубаре раде на побољшању услова, a недавно је завршено покривање западне трибине.

Фудбалери Колубаре су пред првомајске празнике примили и априлску плату. „Једноставно ја не волим да наглашавам да су фудбалери Колубаре на време добили све плате, јер то треба да је нормално. Морам похвалити тренера Зорана Милинковића, капитена Николу Васиљевића и искусног Александра Јовановића који су самоиницијативно донели одлуку, наравно уз договор са осталим играчима, да им се умањи примања док је пауза и на то им се захваљујем. Играчи раде индивидуално и ослушкујемо какву ће одлуку донети ФС Србије. Уверен сам да ће бити најбоља у интересу фудбала“, каже Бојан Стевић, председник ФК Колубара.

Говорећи о томе за коју опцију је Колубара, Стевић каже: „Ми смо да се првенство настави и одигра како је било и предвиђено, никако да се одигра само четири кола. Пре сам да се замрзне сезона и најбоље пласирани се пласирају у Супер лигу, јер су то остварили на терену. Нисам за опцију само четири кола, јер то ништа неће донети нашем фудбалу. Само ћемо имати непотребне трошкове. А мислим да ако се сезона не настави, да ће нова сезона кренути у првој половини јула месеца“.

Тренер Колубаре Зоран Милинковић нада се ускоро окупљању играча. „Чекамо одлуку челника ФС Србије и потом се окупљамо. Наши играчи су радили индивидуално по програму који је урадио кондициони тренер и уверен сам да ће физички бити добро спремни, тако да ћемо лашке се спремити за наставак првенства ако га буде, а верујем да хоће“, каже Милинковић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *