Спортски викенд – Резултати

Зелено-црни су били бољи имали више повољних прилика, али очито да су нападачи Колубаре и даље у дубоком зимском сну јер у претдохдна три меча ни једном нису затресли мрежу ривала. После 19. кола Колубара је на предполседњем месту са 18 освојених бодова.

Рукометаши уписали четврту победу

Рукометаши Колубаре наставили су успешну пролећну серију. У оквиру 15. кола Супер Б лиге савладали су у Лесковцу екипу Дубочице са 31:30. Први део меча припао је домаћину резултатом 15:14 али популарне кртице заиграле су боље у наставку меча и уписале четврту узастопну пролећну победу којом су знатно увећали шансе да обезбеде опстанак у лиги.

Победа кошаркаша

Кошаркаши Колубаре победом у Гроцкој над кошаркашима Гроцке резултатом 88:74 остали на првом месту и наставили победоносну серију. Дефинитивно само су два кандидата за прво место и пласман у Други лигу. Колубара и Звездара ће водити велику борбу до краја сезоне. Колубара има малу предност јер су у првом делу сезоне савладали у Београду екипу Звездаре и победом у полседњем колу на свом паркету би сачували прву позицију и изборили експресни повратак међу друголигаше.

Поражена Турбина

У 18. колу Српске лиге група Београд фудбалери Турбине поражени су у Београду од екипе Бродарца са 4:1. Турбоси су добро кренули повели, али ипак квалитетнија екипа Бродарца успела је да четири пута погоде мрежу вреочана и упишу очекивану победу. Меч змеђу Степојевац Ваге и Телеоптка је одложен.

Доста узбуђења у 16. колу Прве београдске лиге група Б

Дерби кола одигран је у Великим Црљенима где су бодове поделили фудбалери ТЕК-а и Напредаа из Медошевца одигравши нерешено 1:1. У другом комшијском дербију фудбалери Борца савладали су Раднички из Рудоваца са 5:1,  а вредне победе остварили су фудбалери Младости из Цветовца који су савладали Полет са 2:0 Младст у Чибутковици савладала је Борац из Арнајева са 3:0 а Младост из Барошевца савладала је Велики Борак са 3:1. Шумадија из Шопића поражена је у Забрежју са 1:0

Одиграни су мечеви првог пролећног кола у Првој општинској лиги Лазаревца.

 Већ на старту доста изненађења па се очекује вруће пролеће како у борби за прво место тако и у борби за опстанак.

Бистрица — БСК 0:2     Полет – Шумадија(МЦ) 2:0    Рудар – Борац (А) 1:1

Будућност – Раднички 2:2   Вреоци – Слога 1:1       Слобода – Бурово 1:0

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *