Слађан Николић нови шеф стручног штаба ФК Колубара

Челници ФК Колубаре именовали су Слађана Николића за новог шефа стручног штаба за наредну сезону у којој је циљ сам врх табеле.

„Дошао сам у клуб велике традиције и част ми је и задовољство што ћу предводити Колубару у новој сезони. Ово је корак напред у мојој каријери. Надам се да ћемо направити добру екипу и играти квалитетан фудбал који треба да нам донесе и добре резултате. Припреме за нову сезону кренућемо највероватније 8. јула, а план ћемо изнети првог дана прозивке, када ћемо утврдити и велики број контролних мечева“, речи су Слађана Николића, који је са доста успеха предводио Рад, три пута га спасао изпадања из елите, а усшено је водио и Будућност из Добановца, као и Баск са Цареве Ћуприје.

Уз Николића у стручном штабу биће Раде Милић као први помоћник, тренер голмана је Никола Жерајић, кондициони тренер је Иван Стевановић, а први пут у стручном штабу биће статистичар, а то ће обављати Стефан Царевић.

„За Николића смо се одлучили јер већ дуги низ година успешно ради, има довољно искуства, али је и чињеница да воли да ради са млађим играчима. Наравно да нам је циљ и у новој сезони врх табеле. Ми из управног одбора ћемо се потрудити да обезбедимо најбоље услове, а верујем да ће нови тренер са својим сарадницима нас довести до жељеног места“, рекао је Бојан Стевић, председник ФК Колубаре.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *