Сарадња одбојкашких клубова из Лајковца и Лесковца

Први човек лајковачких одбојкашица Живорад Лазаревић потписао је сарадњу са одбојкашким клубом Лесковац. Tренер Лесковца Милорад Рајковић ће окупљати у Лесковцу играчице из лескогавчког округа, а најталентованије ће се преселити у Железничар.

“Мислимо о будућности клуба па смо направили сарадњу са ОК Лесковац и потписали смо уговор са Вањом Ивановић која је кадетска реперезантативка Србије. Она ће ову сезону провести у Лесковцу, а наредне сезоне ће доћи у Лајковац. Направили смо добру сарадњу, финасијски ћемо помоћи Лесковац, јер само ако су све стране задовољне сарадња може бити добра.

Надамо се да ће још нека млада играчица са југа Србије бити занимљива за наш клуб и мислим да је ово добар потез и српску одбојку. Врата нашег клуба су отворена за сваку сарадњу и са неким другим клубовима, јер не кријемо да нам је жеља да Железничар и наредних година буде међу водећим клубовима у Србији. Створили смо добре услове и надам се да ће још нека играчица бити позвана у репрезентацију као што је била недавно Маја Савић“,  каже Живорад Лазаревић председник ОК Железничар.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *