Рудовчани изборили опстанак у лиги

После jесење сезоне Рудовчани су имали само шест бодова и многи су их отписали и преселили у општинску лигу, а неки су чак отишли толико далеко да су наjављивли и одустаjање од такмичења, али зимус су се око клуба окупили доста младих, засукли рукаве, освежили екипу и направили спортски подвиг, опстанак у лиги тежим путем, кроз бараж.

„Сада ћемо мало славити jер смо то и заслужили. Ниjе било лако убедити многе да се окупе око клуба, потом смо освежили екипу и ангажовали тренера Жикицу Стеменковића. Циљ jе остварен jер смо остали у лиги наjтежим путем, кроз бараж. Фудбалери Будућности из Дудовице су били коректан ривал, али смо ипак били бољи и у два меча изашли као победници“.

Шта даље?

„Кратко славље и спремање екипе за наредну сезону од коjе очекуjемо далеко више победа и радости. На краjу морам рећи да ћемо у нову сезону ући са жељом да се домногнемо прог места и вратимо се у Зону где нам jе реално и место. Радуjе ме и сазнање да jе већ jедан броj квалитетних играча изразио жељу да дођу у наш клуб, што jе само jош jедан показатељ да смо направили добру основу коjа треба да се резултира у наредноj сезони“, речи су младог председника Радничког, jвана Петрониjевића.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *