Резлтати спортског викенда

После ове победе популарне кртице су знатно увећале шансе у борби за опстанак, а ако се настави победоносна серија укључиће се и у борбу за једно од прва два места које воде у Супер лигу.

Протеклог викенда одиграни су мечеви 20. кола Прве лиге Србије. Фудбалери Колубаре освојили су бод у Београду одигравши нерешено 0:0 против екипе Синђелића. Лазаревчане у наредних седам дана очекују два меча пред својим навијачима и ако се остваре две победе напустили би опасну зону. У среду дочекују екипу ЧСК-а из Челарева.

Кошаркаши Колубаре савладали су у Земуну екипу Борца резултатом 84:66 и остали у трци за прво место. Лазаревчани су одличном игром током свих 40 минута се реванширали Земунцима за пораз из првог дела сезоне.У наредном колу у Лазаревац стиже трећепласирана екипа Слодеса и то је дерби 24 кола Прве српске лиге група Центар.

У 19. колу Српске лиге група Београд фудбалери Степоејвац ваге поражени су у Обреновцу од екипе Радничког са 5:4 док су фудбалери Турбине такође у узбудљивом мечу савладали у Вреоцима екипу Дорћола са 3:2. Степојевчане већ у уторак 5.априла очекује тежак меч у Степојевац стиже првопласирана екипа Телеоптка.То је одложени меч 18 кола.

Доста узбуђења у 17. колу Прве београдске лиге група Б, а лазаревачки кандидати за прво место су били успешни. Борац је савладао Стрелац у Мислођину са 2:1. Напредак је као домаћин победио Велики Борак са 4:2, а у три комшијска дербија две победе домаћина и једна победа гостију .Фудбалери  Тек савладали су Раднички у Рудовцима са 2:0.У Цветовцу Младост је савладала Младост из Барошевца са 1:0 а у Шопићу Шумадија је савладала Младост из Чибутковице са 3:1. 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *