Први тренинг ФК Колубара

Пре првог тренинга, председник клуба Бојан Стевић је уз комплетно руководство ГО Лазаревац поздравио играче и пожелео им успешну сезону.

“Ово је по први пут да je комплетно руководство ГО Лазаревац на првом тренингу, што само указује да ће челници општине бити уз Колубару. Од играча тражим дисциплину и добар рад, а резултате ћемо знати да наградимо. Због великих обавеза на послу на спортског директора Марка Ранковића и генералног секретара Немању Ивановић пренео сам да врше преговоре са свим играчима”,  рекео је Стевић.

Стевић је играчима представио и новог председника ГО Лазаревац Бојана Синђелића, који је до скоро обављао улогу председника рукометног клуба Колубара.

„Ја сам човек спорта и потрудићу се да са својим сарадницима изнађем средства за несметан рад клуба. Морам нагласити да ће и од односа играча према клубу зависити и која ће средства бити опредељена за Колубару. Пуно здравља и да вам пожелим да добрим играма напуните трибине ове јесени“, рекао је Синђелић.

Тренер Дејан Николић је потом извео екипу на први тренинг на којем није било новајлија, а наредних дана биће позната и прва појачања. Први део припрема обавиће се у Лазревцу,  а потом ће се други део у трајању од десет дана обавити ван Лазаревца.

Пре првог тренинга Марко Обрадовић је добио исписницу и то је пети играч који је овог лета напустио Колубару.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *