Први рођендан школе фудбала „Калимеро“

Школа фудбала Калимеро обележила је први рођендан на пригодно организованој свечаности. Свечаност је организована у СЦ Балон на којој су, осим свих полазника школе, били и родитељи који су били активни учесници првог рођендана.

Посебно задовољан био је и оснивач школе Дарко Стојановић. „Морам признати да ми је драго што смо на овакав начин обележили први рођендан, а ову традицију наставићемо и наредне године. Почели смо са једним дечком, а сада у клубу имамо око 60 полазника подељених у три селекције. Уверен сам да тренерски кадар је квалитетан јер сви су били добри играчи, а двојица су дифовци“.

Уручена су и признања

„Сваког месеца проглашавамо најбоље у прошлом месецу у све три категорије, а сада смо прогласили и најбољи у првој години постојања. Ипак, мислим да сви клинци су показали велики напредак и надам се да ће наставити са добрим радом. Морам похвалити и родитеље који су били део ове лепе спортске приредбе, а не кријем да бих био срећан ако би наредне године, када будемо обележавали други рођендан имали преко 100 дечака и девојчица“, каже Дарко Стојановић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *