Први резултати нове управе ФК „Борца“

Ново руководство ФК „Борац“ у току зимске паузе освежило је овај колектив, уредило просторије и осетно појачало екипу.

Поред побољшања инфраструктуре у клуб су дошла два нова тренера, Горан Радованчевић и Никола Маринковић, а доведено је и 15 нових искусних играча. Стигли су Филип Перишић, Бојан Каличанин, Никола Шакић, Никола Пранић, Милан Јеремић, Дејан Црнчевић, Иван Илић…

Председник клуба Дејан Булатовић истакао је да је задовољан одржаним тренинзима и да је тим на пријатељским утакмицама показао добру игру.

Потпредседник клуба Иван Маринковић рекао је да ФК „Борац“ свакако заслужује пажњу јавности и медија: „Претходна два месеца највише смо се базирали на реконструкцију зграде клуба и подлоге за трибине, а у протекле две године радили смо на побољшању инфраструктуре у доњем делу зграде. У наредном прериоду, надам се, доћи ће на ред на трибине. У управу је поред новопостављеног секретара Немање Станковића дошао и Ненад Ненадовић. Обојица су вредни момци и допринеће раду клуба “. Маринковић је нагласио да је омладинска школа „Борца“ приоритет и да ће она ове године посебно заживети, а циљ је да се млади људи склоне са улице и окрену спорту.

Фудбалери „Борца“ остварили су прву пролећну победу и савладали екипу „Лештана“ са 4:2. Тренер Радованчевић рекао је да је утакмица била добра, оштра и борбена: „У првом полувремену наивно смо примили два гола, али у другом времену смо грешке исправили, јаче напали и то је дало резултат“. Из управе клуба навели су да се надају да ће у наставку првенства играти све боље и да ће играчи показати добре резултате.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *