Повратак Колубаре у Прву лигу

Колубара се вратила међу прволигаше после одустајања ФК Бежаније. У редовима Лазаревчана велика радост, а први човек Колубаре Бојан Стевић је истакао:

„Морам бити искрен и казати да су ми осећања помешана. Наравно радост што смо поново међу прволигашима,  али и туга што је један такав клуб као што је Бежанија морала да напусти прволигашки караван, а они су нам били дуго година истински пријатељи“.

Прва лига је на прагу?

„Морам се захвалити првом човеку српског фудбала Славиши Кокези као и члановима ИО ФС Србије као и ИО ФС Београда што су препознали у нама клуб који по свим параметрима заслужује место у Првој лиги. Екипи смо стварали да појуримо прво место и мислим да нам неће бити потребно много нових играча за нову сезону. Први меч играмо са Трајалом прволигашем из Крушевца са којима смо одиграли недавно и први контролни меч, те мислим да ће тај меч бити сјајна увертира за наше мечеве у Првој лиги. Морамо се потрудити да добрим играма као и организацијама мечева оправдамо указано поверење“,  казао је Стевић одмах по сазнању о повратку зелено-црних на прволигашку сцену.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *