Победе одбојкашица Железничара у првенству и купу

Код Лајковчанки Јовичић и Гајић су оствариле по 11 поена, Вигњевић 8, Кутлешић 7, Станимировић и Василева по 5. Сада је скор Железничара шест победа и два пораза – од Јединства у Пазови и Визуре у Руми у прошлом колу. Спартак и Динамо играју данас, а парови за суботу су: ТЕНТ – Визура, Партизан – Црвена звезда и Срем – Јединство (СП).

Само дан раније „Железничар“ се пласирао у полуфинале Купа Србије. У реванш утакмици четвртфинала победио је ТЕНТ у Обреновцу са 3:1 (25:17, 35:33, 20:25, 26:24), као и првом мечу у Лајковцу. Упркос високом резултату вођена је велика борба, поготово у другом периоду који је лајковачки састав добио са 35:33 и у којем је спасао две сет лопте домаћих.

У редовима Жеље коректор Јована Јовичић поново је била сјајна са 25 освојених поена, Станимировић је забележила 13, Гајић 10, Андрић 9, Млађеновић 8 и Василева 7.

У полуфинале још су се пласирали убедљивим победама Црвена звезда, Визура и Јединство (СП). Жреб за полуфинале је 7. децембра, а утакмице су на програму 26. и 28. децембра.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *