Петар Ђинђић нови тренер ФК ТЕК Слога

Након меча на Новом Београду где су фудбалери Степојевац Ваге угостили комшије из Великих Црљена и заслужено их савладали са 3:1, тренер ТЕК-а Драган Грчић поднео је оставку.

Дан наком меча челници ТЕК-а су експресно реаговали и за новог тренера именовали Петра Ђинђића који је био помоћни тренер. „Нисмо много размишљали. Ђинђић је доказао да је предан раду и верујемо да са доста успеха може седети на нашој клупи. Брзо смо се договорили и већ данас ће самостално радити“, каже председник Ненад Пауновић.

Петар Ђинђић је са доста успеха радио у млађим категоријама Колубаре, а пре пар година је увео лазаревачки Борац у Зонску лигу Београд. Недавно је стекао звање тренера са А лиценцом. „Ово је свакако велика прилика за мене и верујем да ћу је на најбољи начин искористити. Одмах да нагласим да имамо добар тим и верујем да ћемо остати у горњем делу табеле. Што се тиче рада на тренинзима играчи су на мене навикли, а што се тиче начина игре сигурно ће бити промена, јер ја желим да играмо на гол више. Дебитоваћу против Радничког из Обреновца, једне писмене и такмичарске екипе“, закључио је Ђинђић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *