Митровић: Желим да се озбиљније посветим млађим категоријама

Недавно је окончана сезона у Регионалној лиги група центар за стонотенисере. СТК Звезда из Конатица освојила је прво место и остварила велики успех пласманом у Другу лигу. Меч последњег кола између Звезде и Јединства из Качарева одигран је у Лазаревцу, тачније у сали за стони тенис у власништву Милана Митровић,а који са својим сином Иваном игра за Звезду.

Митровић је сјајне резултате остварио пре доласка у Звезду са лајковачким Железничаром и Колубаром. „Позив Марка Бабића нисам могао одбити, јер се ради о сјајном спортском раднику, а рад свих у клубу је дао и резултате. Пласман у Другу лигу је успех за поштовање, јер смо у нашој лиги били клуб који је најмлађи“, каже Митровић.

„Одиграли смо у сали коју сам изградио и то је још један показатељ колико овај спорт волим. У плану је да се озбиљније посветим раду са млађим категоријама и да Лазаревац буде град са доста квалитетних стонотенисера. У Звезди су нас сјајно примили и не кријем да ћемо настојати да у новој сезони у вишем рангу поново појуримо сам врх табеле“, речи су Милана Митровића, некадашњег играча Турбине, Младости из Цветовца и Великог Борка.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *