Меморијални турнир ФК „Димитрије Туцовић“ у Шушњару

ФК „Димитрије Туцовић“ на стадиону „Свети Никола“ у Шушњару организује 29. меморијални турнир у фудбалу који је посвећен свим бившим играчима и члановима управе.

У петак, 16. августа, од 18 часова игра Бистрица против Лукавице. У суботу од 17 часова играју ветерани, док ће у 18 часова играти Шушњар и Петка. Борба за треће место одиграће се у недељу, а финале је од 18 часова.

Председник ФК „Димитрије Туцовић“ Драган Ђукетић истакао је да су у протеклом пероду започети и радови на уређењу стадиона и просторија клуба. „Морам да се захвалим структури општине Лазаревац, Бојану Синђелићу и Бојану Стевићу, који су нам излазили у сусрет кад год су могли. Издаци око клуба су велики и потребна нам је помоћ како би могли да опстанемо“ рекао је Ђукетић и овом приликом позвао МЗ Шушњар да се колико-толико укључи и подржи клуб.

Капитен Душан Шука рекао је да се нада да ће уз наставак помоћи општине Лазаревац, синдиката и РБ „Колубара“, као и приватних фирми, успети да заврше започете радове најкасније за два месеца: „До сада је направљен велики паркинг, пут око терена је очишћен, свлачионице су сређене, постављен је и кров. Треба да се постави још пар рефлектора и видео наздор, али и да се посади воће око стадиона“. Шука је нагласио да је циљ да се млади склоне са улице, посвете спорту и здравом животу.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *