Лазић: Циљ је да се обезбеди опстанак

Током зимске паузе много промена у Шумадији из Шопића, а осим промене великог броја играча и тренера, било их је и у Управном одбору.

Нови секретар је Лазар Лазић (23), велики љубитељ фудбала, музике и камиона. Као и већина клинаца играо је у млађим селекцијама Шумадије до омладинске селекције. Упоредно је похађао и музичку школу где је пет година усавршавао виолину, али и сваки дан радио у радионици код оца који поправља камионе.

„Шумадија је клуб који има нешто што многи немају и зато ми је част што сам секретар. Кроз 70 година много је добрих играча и тренера продефиловало, али смо прошле године остварили највећи успех пласманом у Зону. Сада је циљ да се обезбеди опстанак, ако се наравно сезона настави, што искрено прижељкујем и надам се, али да би се то и остварило морамо бити дисциплиновани и крајње одговорни као Кинези. Радим на обилазници око Београда са Кинезима, а колико су одговорни показује један обичан детаљ – једног Кинеза замолио сам да ме фотографише крај багера, што је одбио, да ми се не би приближио на мање од два метра. Тад сам схватио колико су одговорни и то од њих треба да учимо. Увек од бољих треба учити у било којој животној сфери, а спортистима желим да што пре поново изађу на терене и саветујем их да и у оваквој тешкој ситуацији нађу начина да раде самострално, јер ће се лакше укључити ако се сезона настави“, каже Лазар Лазић, секретар Шумадије из Шопића.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *