Лазаревчани у редовима ЖОК Уб

Одбојкашице Уба бележе сјајне резултате и главни су кандидати за титулу државног првака, а фаворити су и у одбрани Купа Србије.

Мало ко зна да скоро пола стручног штаба и такмичарске екипе чине одбојкашице поникле у Лазаревцу. Сања Ђурђевић и Катарина Ђорђевић су либеро, Анђела Стојковић и Александра Ђорђевић средњи блокери и Теодора Павловић примач. У ОКК Лазаревцу одбојкашку каријеру почела је капитен Уба Ана Марија Петровић, а део играчке каријере у Лазаревцу је провела Сања Тривуновић.

У стручном штабу убљанки су Дејан Стојковић, помоћни тренер Жарко Цицмил, статистичар и физиотерапеут Слободан Петровић. „Уб пише најлепше старнице своје историје и драго ми је што смо ми део овог клуба у којем смо примљени на најбољи начин. Имали смо одличну сардању са Маријаном Боричић, а велико поштовањее за све нас је што смо остали део тима новог тренера Владимира Васовића“, каже помоћни тренер Уба Дејан Стојковић.

Он истиче даје освојен Супер куп, али да ту не желе да стану. „Желимо и можемо освојити и прву титулу државног првака, а циљ је одбранити и Куп Србије. Радимо добро, услови су на нивоу европских клубова и све играчице и ми из стручног штаба имамо циљ да сјајне услове и посвећеност људи из клуба оправдамо добрим играма и резултатима, а то је трипл круна у овој сезони и поред респекта наших ривалки из Обреновца и Лајковца“, закључује Стојковић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *