Кристина Пантелић: Определила сам се за Француску и нисам погрешила

Репрезентативка Србије Кристина Пантелић одмара у родном Стрмову и спрема се за повратак у Сент Етјен, где већ две године игра са пуно успеха.

Као девојчица фудбал је почела да игра у лајковачком Железничару са дечацима. Љубав према фудбалу је била велика, па се преселила у Црвену Звезду, где је стигла до првог тима, али и до дреса кадетске селекције Србије.

„Имала сам позив једног немачког прволигаша, али у последњи час сам се определила за Француску и нисам погрешила. У Сент Етјену ми је лепо, играли смо у другој лиги, били први, али корона је прекинула првенство и надам се да ћемо се наћи од јесени у елитној лиги“, каже Кристина која има позив од Бодроа. „Бордо је клуб који је део велике четворке у женском фудбалу у Француској и то је за мене велико признање. Још се опорављам, јер сам оперисала укрштене лигаменте и полако радим на терену у Стрмову. Пријатно сам изненађена објектом који је изградио Обрен Радовановић, а који спада у најлепше спортске објекте у колубарском крају. Надам се да ћу ускоро у Француску и добрим играма се вратити у сениорску селекцију Србије, јер сам баш пред меч квалификација са Француском доживела тешку повреду“, каже Кристина Пантелић.

Успешни привредник Обрен Радовановић изградио је прелепи спортски објекат, а на клупским просторијама су велике фотографије Кристине Панелић и Ивана Марковића некадашњег играча Јавора који сада игра у Мароку. „Из малих места у фудбалску елиту је кренуло доста играча. Ја сам поносан на Кристину и Ивана и зато су нашли своје место на нашем спортском објекту, а надам се ће за коју годину још неко дете из нашег села кренути ка најбољим српским, а потом и европским клубовима“, каже Радовановић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *