Фудбалска разгледница

Фудбалери Колубаре остварили су другу јесењу победу, прву на свом стадиону савладали су екипу Графичара са 2:0. Овом победом зелено-црни нaјављују боље резултате у наставку сезоне и приближавање самом врху табеле, где је за сада неприкосновена екипа Жаркова која је забележила свих 6 победа уз импозантну гол разлику 17:0.
Фудбалери Степојевац Ваге доживели су трећи јесењи пораз, поражени су у Сопоту од екипе Сопота са 2:1 и остали у доњем делу табеле. У наредном седмом колу Колубара гостује екипи Локомотиве из Макиша, а Степојевац Вага дочекује екипу Бск из Батајнице која је после шестог кола ма последњем месту.
У 6. колу Београдске зонске лиге победу остварили само фудбалери Борца који су у дербију зачеља савладали у гостима екипу Раковице са 2:1. Ово је био успешан деби новог тренера Борца Зорана Пиркета Стојановића, а оба поготка за Лазаревчане постигао је Иван Каличанин. Фудбалери Напредка из Новог Медошевца донели су бод из Миријева одигравши нерешено 1:1 са екипом Балкана. Екипа ТЕК-а освојила је бод на свом терену у дуелу са екипом Црвене Звезде из Малог Мокрог Лука одигравши нерешено 2:2. Фудбалери Турбине били су лидери до овог кола, али су као домаћини доживели први јесењи пораз савладала их је екипа Лештана са 2:0 и преузела лидерску позицију.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *