Фудбалери Колубаре спремају се за наставак прволигашке сезоне

Фудбалери Колубаре спремају се за наставак прволигашке сезоне на основу одлуке Одбора за хитна питања и председника ФС Србије Славише Кокезе.

На основу дописа који је стигао у Колубару у борби против CODIV-19 играчи, стручни штаб и омладинци, на челу са тренером Зораном Милинковићем и капитеном Николом Васиљевићем, урадили су тестове у Дому здравља „Др Ђорђе Ковачевић“ у Лазаревцу.

„Захваљјуемо се директору дома здравља др Јовану Милојевићу и запосленима. На основу инструкција Владе Србије, Министарства спорта и ФС Србије, урадили смо прегледе за целокупни први тим, стручни штаб, запослене и део омладинског погона. План је да ово поновимо пред прво коло наставка сезоне и утакмицу са Металцем. На првом месту је здравље играча, запослених, као и људи запослених у тренажном процесу. Поред тестова радићемо и анализу крви, а по добијању резултата и спортске тестове“, каже генерални секретар Колубаре Немања Ивановић и додаје да су до сада два пута дезинфиковали стадион од стране Завода за биоциде Града Београда, као и да су сви играчи добили упутства и потписали да су упознати са мерама у борби против CODIV-19.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *