Фудбалери Колубаре приводе крају припреме за нову сезону

Фудбалери Колубаре полако приводе крају припреме за нову сезону које су у целости одрадили у Лазаревцу.

До сада су зелено-црни остварили све победе у контролним сусретима, савладали су Таково са 2:1, Будућност Крушик са 2:1, Железничар из Лајковца са 3:1, ТЕК са 2:1 и Вождовац са 1:0.

Тренер зелено-црних Дејан Николић истиче да се улази у завршницу припрема и да је досадашњи рад био добар, на шта нема замерке на своје пулене: „Радује ме и чињеница да смо у свим контролним мечевима погађали мрежу ривала. Мислим да морамо поправити дефанзиву и ту видим простора за напредовање. Надам се да ћемо до старта сезоне и то отклонити“.

Он додаје да је преостао контролни меч у Крагујевцу портив Радничког и да је одложен меч са Јединством из Уба због велике кише. „После сусрета у Крагујевцу мислим да ћу одгонетнути све дилеме око стартне поставе, јер их је остало неколико. Мали проблем је изостанак Милосављева који је повређен, али верујем да ће бити спреман за прво коло. Екипа је углавном комплетирана и само ако се укаже неко екстра појачање ми ћемо допунити нашу екипу“, каже тренер Николић који са својим стручним штабом ради на проналажењу најбоље поставе која има задатак да успешно стартује у новој сезони.

И поред чињеница да зелено-црни у прва два кола гостују, у првом колу путују у Врање на мегдан Динаму, а седам дана касније их чека још једно тешко гостовање – путују у Лозницу на мегдан дугогодишњем љутом ривалу екипи Лознице.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *