Фудбалери Колубаре дочекују екипу Новог Пазара

У ФК Колубари се надају да се у петак може остварити друга јесења победа. Пред меч са Новим Пазаром одржана је конференција за штампу на којој су се новинарима обратили тренер Слађан Николић и играч Филип Осман.

„Претходни меч са Графичарем морамо заборавити. Могу само поновити да нас је победио бољи тим са неколико сјајних појединаца. Ко буде ушао у меч спремнији биће ближи победи. Пазарци су добро стартовали и знам да је то доста борбена екипа. Морамо дати максимум како би уписали нова три бода и кренули да се пењемо на табели“, каже Слађан Николић.

Искуни везни играч Филип Осман нада се победи: „Лоша утакмица против Графичара је архивирана, у екипи је сјајна атмосфера и не сме да нас пољуља један лош меч. Знамо шта нам је чинити и ако будемо имали добру подршку са трибина бићемо знатно ближи победи“, каже Осман.

Утакмица ће бити одиграна у Лазаревцу, у петак од 20 часова. Због безбедоносних мера домаћи навијачи биће смештени на источној трибини, а гостујући навијачи биће на западној трибини.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *