Филип Недељковић други на државном првенству

Атлетски клуб „Лазаревац“ је током 2017.године имао велике успехе. Почетком 2017 године, Марко Ранковић  је заузео треће место на  нашем познатом Београдском полумаратону, а Игор Марковић је освојио четири државне медаље и два пута наступао за репрезентацију Србије. Игор је последњи наступ за репрезентацију Србије имао крајем 2017. године на првенству Балкана у кросу на којем је заузео треће место у екипној конкуренцији.

Атлетски клуб „Лазаревац“ има одличне такмичаре у свим дисциплинама и у свим узрасним категоријама, а доказ за то је и чињеница да су у претходној 2017. години скоро сви такмичари овог клуба успели да освоје медаљу на првенствима које организује Атлетски савез Београда, а на којем наступају најјачи београдски клубови укључујући Црвену звезду и Партизан.

Због изванредних резултата које остварује овај атлетски клуб, тренеру Ранковић Марку се обратио и главни селектор атлетске репрезентације, Слободан Поповић, који је изјавио да ће ускоро доћи у Лазаревац да обиђе клуб и упозна се са условима које клуб има за тренинг, као и са начином тренирања и рецептом за успех ових младих шампиона.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *