Екипа Колубаре у среду 02. марта дочекује Војводину

Екипа Колубаре у среду 02.марта у оквиру 25. кола Линг лонг тире Суперлиге Србије угостиће екипу Војводине. Тим поводом у просторијама ФК Колубара одржана је конференција за штампу на којој су говорили крилни нападач Колубаре Милош Филиповић и шеф сручног штаба Дејан Ђурђевић.

„Наравно да нам није пријао пораз од Металца, јер смо очекивали пуно више, али то је фудбал. Окрећемо се следећој утакмици коју играмо против екипе Војводине, која је квалитетна екипа. Знамо са чиме располажу и ми их спремно дочекујемо“, казао је Филиповић и искористио ову прилику да позове навијаче и симпатизере Колубаре да дођу на утакмицу и подрже свој тим.

Шеф стручног штаба Колубаре Дејан Ђурђевић навео је да само име следећег противника Колубаре, Војводина даје обавезу екипи да буде опрезна пред овај дуел.

„Опрез је нешто што не треба да вас спута, он је јако важан да будете реални и да сагледате ситуацију онаквом каква јесте и да се најбоље припремите за следећег противника, тако да опрез може да буде и мотивишући фактор“, казао је Ђурђевић.

„Није нам пријао пораз против Металца, али имали смо ми и више пораза за редом па нас нису уздрмали, него смо наставили и победили противника који су ранга Војводине, а можда и јачи од тога. Тако да ја не дозвољавам ни велику еуфорију, али ни велику тугу. Сигуран сам да на ове момке један пораз неће утицати, јер кад изгубите утакмицу јако је важно да знате како сте изгубили. Правећи анализу утакмице нисам нашао много ствари које могу да замерим својим играчима“, навео је он који се осврнуо на пораз Колубаре из претходног кола против Металца.

Ђурђевић је казао да добро познаје екипу Војводине, која у овом тренутку има одређене персоналне проблеме.

„Нисмо наплатили, оно што смо показали у Новом Саду у претходном делу првенства, где смо одиграли врло коректну утакмицу, коју смо изгубили, али разлика у квалитету није била видјена на терену. Покушаћемо то у среду да надокнадимо. Јако их поштујемо, поготово њихов нападачки трио“, наводи он.

„Спремно и као запете пушке очекујемо утакмицу у среду. Оно што очекујем од својих играча је да ниво енергије вратимо на онај ниво који смо имали против Вождовца и Новог Пазара.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *