Делегација Црвене Звезде посетила ФК Звезда из Конатица

Делегација Црвене Звезде на челу са председником Светозаром Мијаиловићем и играчким легендама Владимиром Пижоном Петровићем и Станиславом Карасијем посетила је фудбалски клуб Звезда из Конатица.

„Пријатно сам изненађен створеним условима у овом малом месту и потписана спортска сарадња ће бити на обострано задовољство. Лепо је видети и велики број малишана и веома брзо ће нека од наших селекција гостовати на овом терену“, каже председник Црвене Звезде Светозар Мијаиловић.

Први човек Звезде члана Прве београдске лиге Марко Бабић није крио задовољство посетом делегације Црвене Звезде. „Велико хвала Мијаиловићу, Пижону и Карсију који су нам били у посети и видели какве смо услове створили. Црвена Звезда је велики клуб и то су сада потврдили, јер су нас уважили и веома брзо после потписивања уговора узвратили посету. Морам се посебно захвалити директору ЕПС-а Милораду Грчићу на несебичној помоћи, као и челницима ГО Обреновац. Не кријемо да нам је жеља да наредне сезоне покушамо да се домогнемо зонске лиге, јер смо створили сјајне услове, али и направили добар тим“, каже Марко Бабић, председник Звезде из Конатица.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *