Боксерска репрезентациjа Србиjе на припремама у Лазаревцу

Домаћини су увек на услузи, како репрезентативцима, тако и стручном штабу, па су успешно надоместили беспарицу коjа влада у БС Србиjе. “Част нам jе што смо угостили наше боксере и били бисмо пресрећни ако би се неки такмичар из Бугарске вратио са неком медаљом. Наш клуб jе млад, али успели смо да створимо услове коjе мало коjи клуб има у држави. Део припрема наше селекциjе сноси и ГО Лазаревац.” , речи су председника Боксерског клуба Лазаревац Душана Пантелића.

Селектор Стеван Пашћанин jе одао признање домаћинима. “Свака част свим члановима БК Лазаревац коjи су нам свих 24 сата на услузи. jмамо салу коjа jе климатизована, а то нам у овим врелим данима нам много значи.”

Селектор каже да jе за добар резултат на Европском првенству потребно да се скоцка много ствари.

“Велики успех би било да се неки наш боксер нађе међу првих шест и пласира се на Светско првенство, а потом да бар jедан од наших бораца избори пласман на Олимпиjске игре.”, речи су Стевана Пашћана.

Тренер БК Лазаревац Зариjа Андрић реално jе сагледао припреме наjбољих боксера. “Само 15 дана jе мало за квалитетне припреме и не треба очекивати чуда, али и она се дешаваjу. Надам се да ће неки наш боксер заблистати у Софиjи jер видим велику жељу код свих такмичара.”, каже Зариjа Андрић.

Као доказ да jе велика финасиjска криза довољан jе податак што jе спортска опрема каснила и што су репрезентативци на реверс задужили тренерке коjе ће морати вратити по окончању европског првенства.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *