Отворен супермаркет „Аман“ у Лаjковцу

Поводом почетка рада, „Аман“ jе обезбедио 114 пакета намирница и средстава за хигиjену за социjално угрожене грађане општине Лаjковац, према списку и одлуци Општинског већа.

Уз саветника генералног директора „Амана“ Милутина Ђурђевића, отварању су присуствовали председник Општине Живорад Боjичић и члан Општинског већа Владан Костић. Боjичић се захвалио власницима компаниjе „Аман“ на отварању супермаркета у Лаjковцу, пожелео им успешан рад и изразио наду да ће грађани Лаjковца и околине бити задовољни услугом.

Представник „Амана“ Милутин Ђурђевић ниjе крио задовољство што jе супермаркет отворен у у његовом краjу, с обзиром на то да jе пореклом из Мионице.

– Желим вам свима добродошлицу у простор коjи смо врло брзо адаптирали и опремили у jедан од наjбољих наших продаjних обjеката. Потрудили смо се да обезбедимо широк асортиман уз наjповољниjе цене. Жеља нам jе да нас редовно посећуjете и своjе утиске преносите комшиjама. Припремили смо и поклоне за наjугрожениjе становнике, као и акциjске цене за многе артикле.

jнетересовање Лаjковчана било jе веома велико, многи артикли били су на специjалним попустима, а наjвећу пажњу jе привукао хлеб „Сава плус“ коjи jе само данас продаван по цени од 9,99 динара. „Аман“ jе jедан од наjвећих домаћих трговинских ланаца, са 160 малопродаjних обjеката, углавном у Београду и општинама око Београда. Недавно су отворили маркет у Лазаревцу, у плану су Младеновац, Обреновац и други градови.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *